FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar Speedwell a închiriat 1.600 mp de spații de birouri în MIRO, proiect office dezvoltat în București, furnizorului de soluții de digitalizare Cegeka. Prin intermediul acestui contract de închiriere, MIRO atinge un grad de ocupare de 85% din suprafața totală. Proiectul este amplasat chiar pe DN1 și beneficiază de acces facil către zona de nord, centrul orașului și aeroport.

Cegeka s-a numărat printre companiile care au contribuit la dezvoltarea proiectului și se numără printre partenerii Speedwell în conceperea și implemementarea soluțiilor de digitalizarea a clădirilor de birouri dezvoltate de firma belgiană, printre care și MIRO.

Finalizată la sfârșitul anului 2021, MIRO dispune de 23.000 mp de spații de birouri clasa A, cu suprafețe de peste 4.500 mp pe etaj și parcări gestionate printr-un sistem smart.

Cele două companii au lucrat împreună și la conceperea Capacity – o platformă de mobilitate axată pe smart parking și încărcarea EV. Scopul acestei platforme a fost recunoașterea plăcuțelor de înmatriculare, folosirea Cloud, IoT și a tehnologiilor mobile pentru a obține o experiență îmbunătățită a utilizatorilor, gestionarea automată a activelor, disponibilitatea optimizată a locurilor de parcare și o experiență integrată pentru încărcarea vehiculelor electrice.

În plus, Cegeka a creat pentru clădirea MIRO o soluție care integrează hardware-ul de încărcare EV și fluxurile de utilizatori în platformă și a dezvoltat o aplicație mobilă pentru a facilita identificarea șoferilor, cu scopul de a le oferi acces la utilizarea activelor de parcare și încărcare electrică.

Alături de Cegeka, pe lista de chiriași de renume pentru clădirea MIRO  apar și KPMG, Rovere Mobili, COS, Eaton, Neoclinique, Mitzu și Stradale.

Portofoliul Speedwell din România include proiecte precum Record Park în Cluj-Napoca, Triama Residence, The Ivy, Miro și SpacePlus în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea.