FacebookTwitterLinkedIn

În cadrul campaniei, clienții persoane fizice pot accesa credite în valoare maximă de 90.000 lei, pe o perioada de până la cinci ani, cu o dobândă de 9,9% pe an, fixă pe întreagă perioada de creditare. Comisionul lunar de administrare este în sumă fixă, de 20 lei, iar comisionul de analiză dosar de 0 lei.

Pentru o mai bună planificare a bugetului personal, clienții noștri se pot bucură de confortul unei rate de credit fixe pe toată perioada de finanțare”, a declarat Radu Grațian Ghețea, președinte – director general al CEC Bank.

Pentru un credit de nevoi personale în valoare de 14.400 de lei, la o DAE de 13,49% și cu o perioadă de rambursare de 49 de luni, rata lunară este de 378,46 de lei, iar valoarea totală plătibilă de 18.544 de lei, exemplifică reprezentanții băncii.

În cazul unui credit de refinanțare credit de consum în valoare de 25.100 de lei cu rambursare în 52 de luni și o DAE de 12,14%, rată lunară este de 615,57 lei, iar valoarea totală plătibilă de 32.009 lei, mai estimează reprezentanții CEC Bank.

Pentru vizualizarea situației creditului (soldul creditui, data scadenței, valoarea ratei scadente), precum și pentru operațiuni curente (plăți, depozite s.a.), CEC Bank dispune de serviciile de Internet Banking CEConline și CEC Bank Mobile Banking.