Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

CEC Bank a acordat sponsorizări în valoare de aproape 1 milion de lei către nouă spitale care luptă împotriva virusului COVID-19

Instituția financiară CEC Bank se alătură luptei împotriva răspândirii pandemiei de coronavirus și oferă  sponsorizări în valoare de aproape 1 milion de lei către nouă spitale.
 aboneaza-te
coronavirus medici demisii

CEC Bank a acordat sponsorizări în valoare de aproximativ un milion de lei (200.000 de euro) către nouă spitale publice din cele mai afectate regiuni ale țării, pentru achiziția de echipamentele de protecție și materiale necesare pentru personalul din spitalele din România.

„CEC Bank s-a implicat în cauze relevante pentru români și pentru comunitățile aflate în nevoie. Sponsorizăm aceste nouă spitale din orașe mai mici – dar care se află în comunitățile cele mai afectate de noul coronavirus. De asemenea, am lansat oferte speciale de creditare pentru salariații din spitale – pentru a ne arăta recunoștința față de cei care luptă în prima linie și au grijă de noi și am luat măsuri speciale pentru plata pensiilor,  pentru a proteja persoanele vârstnice, cei mai vulnerabili în fața acestei boli”, declară Bogdan Neacșu, Președinte, Director General CEC Bank.

Sumele vor fi folosite pentru achiziția de echipamente și materiale sanitare necesare personalului din spitale pentru a limita răspândirea noului coronavirus.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii