FacebookTwitterLinkedIn

De asemenea, de la aceeași dată, banca deținută de statul român a eliminat și comisioanele de interogare sold efectuate pe teritoriul național, la ghișeu (inclusiv POS) și la bancomate.

Măsură vizează actualele conturi de card cu unul sau mai multe carduri de debit atașate, cu excepția cardurilor de debit Premium.

Prin acest demers, CEC Bank continuă politică de susținere a clienților persoane fizice și vine în întâmpinarea acestora cu una dintre cele mai competitive oferte de pe segmentul cardurilor de debit”, a declarat Radu Grațian Ghețea, președintele – director general al CEC Bank.

În prezent, CEC Bank operează peste 1.200 de ATM-uri și peste 1.100 de POS-uri, rețeaua de eliberare numerar prin card a băncii fiind certificată pentru onorarea cardurilor cu microprocesor emise în țară și în străinătate.

În rețeaua de ATM-uri a CEC Bank se poate elibera numerar pentru toate cardurile emise în România și în străinătate (cu utilizare internațională) care poartă siglele VISA, VISA Electron, Mastercard și Maestro.

Rețeaua de EPOS-uri CEC Bank asigura servicii în cadrul programului de funcționare a unităților bancare, permițând obținerea de numerar pentru toate cardurile emise în România și în străinătate (cu utilizare internațională) care poartă siglele VISA, VISA Electron și Maestro.