Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Ce spune Nadia Tătaru, acționar majoritar, despre noua grilă Itsy Bitsy FM

Nadia_Tataru_foto_2_800x531.jpg
Începând cu 17 septembrie, primul post de radio pentru copii din Europa și-a schimbat grila și are mai multe emisiuni adresate părinților.

Segmentul orar curpins între ora 7 și ora 9 este dedicat emisiunii ”Dimineața veselă” cu Itsy și Bitsy, gândită să ”te însoțească pe drumul către școală sau grădiniță”, potrivit reprezentanților postului de radio.

Forbes Kids: Citește povestea Itsy Bitsy, primul post de radio pentru copii din Europa

Intervalul 9 – 12 este alocat unei noi emisiuni, ”Mamma mia”, realizată de actrița Nouria Nouri și dedicată mamelor. "Noua grilă Itsy Bitsy FM răspunde cerințelor mamelor care ne ascultă, dar în aceeași măsură și solicitărilor venite de la clienții noștri comerciali, care își doresc mai multe programe dedicate părintilor. Este o completare a tot ceea ce am făcut până acum, o îmbogățire a mesajului Itsy Bitsy, în sprijinul familiilor din România. Am investit în ultimele luni multe resurse în cercetarea publicului nostru, pentru a afla ce nevoi au părinții din anul 2013 și ce așteptări au de la noi " declară, pentru forbes.ro, Nadia Tătaru, acționar majoritar Itsy Bitsy.   
 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii