Cautare
, Forbes Staff

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important tech and business news. Graduated from University of Bucharest with an MA in Political Journalism. Worked as a journal...

Media şi entertainment |
|

Ce încasări a avut IKEA Pallady în primele ore de la deschidere. S-au vândut aproape 3.000 de hot dogi

Pragul magaziunului IKEA Pallady a fost trecut în prima zi de la inaugurare de peste 7.000 de persoane, iar până la oar 15:00, cel de-al doilea magazin al retailerului suedez a înregistrat vânzări de peste 310.000 de lei. Valoarea medie a bonului de cumpărături fiind de peste 150 de lei.

Lucrările la al doilea magazin IKEA din București au fost demarate în 2017, iar investiția se ridică la aproximativ 90 de milioane de euro.
Magazinul, situat pe bulevardul Theodor Pallady din București, are aproximativ 37.000 de metri pătrați, 1.300 de locuri de parcare și stații de încărcare pentru mașini electrice, un restaurant cu 550 de locuri, bistro, magazin de delicatese suedeze și loc de joacă pentru copii. Noul magazin va avea, de asemenea, și o seră de aproximativ 800 de metri pătrați în Market Hall și o zonă IKEA Café, concepută ca un spațiu de întâlnire pentru vizitatori.
 
România este țara din regiune în care avem cele mai ambițioase planuri. Plănuim să creștem de la trei la 13 magazine până în 2025, în regiunea South-East Europe formată din România, Croația, Slovenia și Serbia, iar 9 dintre aceste magazine vor fi în România”, declara, în 2017, Stefan Vanoverbeke, Country Retail Manager IKEA SEE.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii