FacebookTwitterLinkedIn

Aceștia au semnat contracte pentru ocuparea unor spații de birouri ce se întind pe aproximativ 4.500 de metri pătrați și se vor alătura celorlalte unor companii din IT, servicii profesionale, FMCG sau servicii financiare, care ocupă deja spații în cele două clădiri: Go Pro, Sephora, Phoenix Contact, Kruk, Fratelli, Impact Hub, DCS Plus, Netcentric, Tremend.

În prima fază a proiectului vor fi dezvoltate trei clădiri a căror suprafață va depăși 50.000 de metri pătrați de spații de birouri și spații comerciale. Primele două construcții, care se întind pe circa 33.000 de metri pătrați, au fost deja finalizate și închiriate aproape integral. Cea de-a treia clădire va avea aproximativ 20.000 de metri pătrați și va fi livrată în prima jumătate din 2019.

VWR International, unul dintre cei mai mari producători și distribuitori de aparatură de laborator la nivel mondial, a ales Timpuri Noi Square pentru a-și deschide primul birou din România. Acesta va fi un centru de servicii care va deservi întreaga Europă și se va întinde pe 1.200 de metri pătrați, în prima clădire a ansamblului. VWR International și-a început activitatea în noile sale birouri din România, în luna mai.

A.G. Radio Holding, care operează posturile de radio Kiss FM, Magic FM, Rock FM, a închiriat 1.200 de metri pătrați în prima clădire a Timpuri Noi Square, de unde va începe să emită live din studiourile aflate aici în luna iulie.

Al treilea nou chiriaș este compania Zitec, lider pe piața de IT din România și specializat în dezvoltarea de soluții de afaceri, servicii și produse tehnologice personalizate, precum și în servicii de digital marketing. Zitec ocupă 1.750 de metri pătrați, în cea de a doua clădire a ansamblului, unde și-a început activitatea în luna aprilie.

Odată cu venirea noilor chiriași, numărul de angajați care vor lucra în birourile din cele două clădiri construite până acum în Timpuri Noi Square, va crește cu circa 1.000 de persoane, ajungând la un total de peste 3.000 de specialiști IT, ingineri și experți în domenii cheie.

CBRE este consultant principal desemnat pentru închirierea ansamblului de birouri de clasa A, dezvoltat de Vastint Romania.

Consultanții CBRE sunt implicați în prezent în discuții avansate cu privire la închirierea a aproape 7.000 de metri pătrați în clădirea TN Offices 3, care urmează să fie livrată anul viitor.

Proiectul Timpuri Noi Square a revoluționat piața clădirilor de birouri din București, în primul rând prin amplasamentul deosebit. Cei de la Vastint au reușit performanța de a reurbaniza circa 6 hectare situate în centrul orașului și de a crea o zonă nouă pe piața de birouri din capitală. Cei care lucrează aici vor beneficia de un mediu care integrează birouri, spații de relaxare, dușuri, spații verzi unde îți poți petrece pauza de prânz, cafenele, restaurante și zone de socializare. Conform studiilor CBRE, acestea sunt și principalele caracteristici despre care s-a demonstrat că îmbunătățesc performanțele și gradul de mulțumire a angajaților. De asemenea, universitățile amplasate aici, precum și construcțiile rezidențiale creează mediul ideal pentru atragerea forței de muncă”, explică Mihai Păduroiu, Head of Advisory & Transaction Services – Office al CBRE Romania.

Timpuri Noi Square este certificat LEED Platinum, având echipamente electrice eficiente energetic și iluminare LED, sisteme HVAC cu o capacitate de ventilație superioară, cu 100% aport de aer proaspăt, 3 până la 4 metri înălțime liberă pentru etajul standard, respectiv ultimul etaj, precum și foarte multă lumină naturală. În plus, Timpuri Noi Square va dispune și de aproximativ 1.000 locuri de parcare, peste 3.000 de metri pătrați de spații comerciale, precum și de servicii de tip HoReCa variate, operate de către Fratelli.