FacebookTwitterLinkedIn

SkyBar este locația perfectă pentru a găzdui evenimente corporate, lansări de produse sau orice alt tip de eveniment confidențial. Amplasat în inima Dorobanților, SkyBar beneficiază de o poziție centrală, ușor accesibilă pentru toți participanții.

Locația este dotată cu numeroase avantaje, inclusiv lumină naturală din belșug, ceea ce crează o atmosferă plăcută și relaxantă pentru toți participanții. În plus, SkyBar este prevăzut cu un LED TV Sony Bravia de 198 cm pentru proiecție sau mirroring, alte accesorii de conectivitate precum pointer laser, printer & scanner și consumabile. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tale, SkyBar pune la dispoziție până la 5 flipcharts magnetice/whiteboard/paper și semnal audio redat atât pe TV LED, cât și pe sistem audio profesional BOSE.

Locația este prevăzută cu prize și porturi USB, astfel încât participanții pot conecta cu ușurință dispozitivele lor electronice. De asemenea, SkyBar beneficiază de internet de mare viteză de la doi furnizori diferiți, pentru backup.

Pentru a completa experiența oferită, SkyBar dispune de garderobă și un balcon încălzit pentru fumători. Bucătăria proprie a locației funcționează de 13 ani și ne permite personalizarea meniului în funcție de agendă, fie că este vorba de coffee breaks, breakfast, lunch sau dinner, bufet sau servirea mesei individual, la farfurie. De asemenea, pentru persoanele care au restricții alimentare, se gateste separat.

Un eveniment corporate sau organizarea unui workshop la SkyBar este o alegere excelentă pentru a scăpa de monotonia din sălile de hotel. Vara, după workshop, acoperișul este retras, permițându-ți să te bucuri de cină sub cerul înstelat al Bucureștiului.

De asemenea, sesiunea de networking poate avea loc tot la SkyBar, iar barmanii promit să persoanlizeze un menu Open Bar.

Există atenție sporită la detalii, de la securizarea cablurilor, până la parfumul din locație și muzica de fundal din pauze. Dacă ai vreo preferință, poți reda propriul playlist pe oricare dintre platformele de streaming, cu ajutorul ipad-ului pus la dispoziție.

În concluzie, SkyBar este locația perfectă pentru organizarea evenimentelor de afaceri, oferind toate facilitățile și serviciile necesare pentru a crea o experiență memorabilă pentru toți participanții.

Cheia către o reușită a evenimentelor tale corporate: găsește rooftopul potrivit din București

Organizarea unui eveniment corporate nu este deloc ușor de realizat. Alegerea locației ideale poate fi cea mai importantă decizie pe care trebuie să o iei. Bucureștiul dispune de o mulțime de opțiuni, iar alegerea unui rooftop se poate dovedi cea mai bună opțiune.

Beneficii pentru organizator

Organizatorii de evenimente corporate au mult de câștigat atunci când optează pentru un rooftop din București, cum ar fi Skybar. În primul rând, ei pot controla mai bine costurile, inclusiv prin selectarea furnizorului de catering Skybar.

Având în vedere arhitectura remarcabilă și vederea asupra orașului, spațiile de rooftop sunt ideale pentru evenimente memorabile, care vor lăsa invitații impresionați și vor contribui la succesul evenimentelor corporate.

Beneficii pentru invitați

Organizatorii evenimentelor corporate sunt mereu preocupați că invitații să-și petreacă timpul într-o ambianță cât mai potrivită. Rooftop-ul Skybar ne oferă soluția perfectă pentru evenimente corporate în București. Invitații se bucură de o priveliște deosebită, de un catering de înalta calitate și de experiența unică a unui eveniment corporate la înălțime.

Mai mult decât atât, ei pot profita de anumite facilități și beneficii speciale furnizate de petrecerile corporate organizate pe un rooftop, cum ar fi un meniu personalizat, adaptat cerințelor lor și specialități de catering furnizate de bucătari profesioniști.

Citește și De ce să alegi un restaurant la înălțime pentru evenimentele private?

Economia Bucureștiului se dezvoltă rapid și oamenii de afaceri se bazează pe evenimente corporate pentru a-și dezvoltă afacerea. Cu toate acestea, pentru a garanta succesul evenimentului, găsirea locației potrivite este esențială.

Organizarea unui eveniment corporate de succes depinde de locația aleasă și de planificarea adecvată. Orice organizator de evenimente corporate ar trebui să fie în măsură să aleagă locația cea mai potrivită pentru evenimentul lor.

Cu Skybar, aveți garanția unui rooftop exclusiv, dotat cu facilități de înaltă calitate, catering București și o priveliște de neuitat a orașului. Nu ezitați să explorați ofertele din București și să alegeți locația perfectă pentru evenimentul dvs. corporate.