FacebookTwitterLinkedIn

Rețeaua de centre sportive ESX a atras o investiție de două milioane de euro de la Fondul de investiții Catalyst Romania Fund II pentru continuarea dezvoltării în România și în străinătate.

„Această infuzie de capital ne va permite să ducem ESX la următorul nivel în dezvoltarea sa, atât pe piața din România, cât și pe piețe internaționale”, a declarat Andrei Trofin, CEO și fondator al ESX.

În ultimele 18 luni, compania ESX a crescut de aproximativ zece ori, ajungând la rulaje lunare de aproape un milion de euro.

ESX are 200.000 de membri în peste 100 de orașe din România și a realizat în 2022 o cifră de afaceri de patru milioane de euro, în creștere cu 400% față de anul 2021.

Cifra de afaceri estimată pentru anul în curs este de 10 milioane de euro, iar compania apreciază că își va dubla numărul de abonați.

“Ne-a impresionat atât creșterea extraordinară, de 10 ori în mai puțin de doi ani, cât și faptul că, fără investiții de capital, adica bootstrapped, ESX a reușit să atingă poziția de lider de piață, poziție de pe care putem ținti împreună atât o creștere în continuare în România, cât și o expansiune pe piețele internaționale”, a spus Marius Ghenea, Managing Partner la Catalyst România.