Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Cătălin Dobre este Creative Director al rețelei de comunicare McCann Central Eastern Europe

Cătălin Dobre a fost numit Creative Director pentru McCann Central Eastern Europe. El își păstrează și funcția de Chief Creative Officer la McCann Worldgroup România.
catalin dobre DSC_5451x

De la începutul acestui an, Cătălin Dobre a devenit Creative Director pentru McCann Central Eastern Europe.

Cătălin Dobre și-a început cariera de publicitar în 2004, când s-a angajat copywriter la agenția McCann-Erickson România. De atunci, campaniile pentru care a lucrat au câștigat importante premii la festivalurile internaționale de publicitate precum Cannes, Eurobest, New York, Cresta și Golden Drum.

Una dintre campaniile memorabile la care a contribuit Cătălin Dobre este „Ghiță Ciobanul” pentru Vodafone, campanie premiată la cele mai mari festivaluri din străinătate.

În 2011, Cătălin Dobre a primit premiul de excelență din partea International Advertising Association, filiala România, pentru „dezvoltarea brandului ROM şi pentru contribuţia deosebită la construcţia brandului Vodafone”. De asemenea, Cătălin Dobre face parte din prima promoție a „Generației 30 sub 30”, din anul 2012, proiect al revistei „Forbes România”, ce prezintă poveștile de succes ale celor mai reprezentativi tineri români.

În prezent, McCann în Europa este condusă de doi români, Cătălin Dobre pe regiunea CEE Europa, și Adrian Boțan,  pe întreaga rețea din Europa.

CITEȘTE: TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI VÂNZĂRI DE PUBLICITATE ÎN 2017

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii