Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Reinventarea României |
|

Cătălin Butnariu, Head Of Corporate Development Amber Studio: “În condițiile acestei crize toate problemele firmelor mici se vor exacerba”

Accelerarea digitalizării şi a adoptării inteligenţei artificiale ar putea reprezenta o oportunitate uriașă pentru România, având în vedere contextul actual. De asemenea, avansul digitalizării ar putea constitui un element de bază în relansarea economiei țării.
Catalin Butnariu (3)

Cătălin Butnariu, Head Of Corporate Development Amber Studio, consideră că, în contextul actual, voința joacă un rol cheie atât pentru sectorul privat, cât și pentru sectorul public de a în ceea ce privește continuitatea.

În plus, acesta susține că lucrul de acasă va avea implicații majore pe viitor, mai ales că se leagă cumva de partea de “mental health“.“Companiile ar trebuie să caute să ofere angajaților facilități în această direcție”, punctează el.

Printre cele mai afectate industrii este și cea de evenimente, o zonă necesară start-up-urilor pentru a-și forma o rețea de clienți. Astfel, Cătălin Butnariu spune: “Cred că firmele mici trebuie să facă un efort suplimentar pentru a-și face acel network. Cred că ăsta e un element care lipsește iar companiile mici trebuie să fie atente. Fiecare eveniment va avea o componentă on-site și una digitală. Cred că ăsta e trendul pe care va merge”.

Pe de altă parte, el recomandă firmelor să vadă cum pot beneficia de work from home pe termen mai lung și după ce nu va mai fi obligatoriu.

“Avem foarte mare nevoie să creștem zona de antreprenoriat. Ar trebuie să ne uităm cum putem face să creem cât mai multe start-up-uri. Nu știu dacă există suficient ajutor din partea statului”, a conchis Cătălin Butnariu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii