Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Cartea de memorii a fostului președinte american Barack Obama s-a vândut „ca pâinea caldă” în prima zi de la apariție

Cartea de memorii a fostului preşedinte american Barack Obama, „A Promised Land", s-a vândut în primele 24 de ore de la ieşirea sa marţi pe piaţă în 887.000 de exemplare în SUA şi Canada, mai ales în micile librării, a informat marţi editura Penguin Random House, citată de EFE, preluat de Agerpres.
Barack Obama

Barack Obama o depăşeşte astfel pe soţia sa, Michelle Obama, care, în 2018, a vândut într-un interval similar 725.000 de exemplare din memoriile sale „Becoming”, o carte care s-a aflat pentru încă un an pe lista best-sellers redactată de The New York Times.

„Suntem încântaţi de prima zi a vânzărilor. Ele reflectă așteptarea generalizată a cititorilor faţă de cartea mult aşteptată şi extraordinar de bine scrisă a preşedintelui Obama”, notează cu risipă de elogii, într-un comunicat, David Drake, editor la Crown Publishing, proprietate a Penguin Random House, notează Agerpres.

Drake a precizat că vânzările merg bine pe toate canalale, inclusiv la cărţile electronice şi audio, dar mai ales în librăriile independente.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii