FacebookTwitterLinkedIn

Noul magazin a primit Certificarea internațională de Conformitate – SAFE Asset Group, care atestă rigurozitatea și corectitudinea măsurilor anti-Coronavirus implementate și le recunoaște ca fiind în conformitate cu recomandările actuale comunicate de Organizația Mondială a Sănătății, Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC).

Mai mult, între 21 și 27 octombrie, la Carrefour AFI Brașov, plasticul devine monedă de schimb pentru achiziționarea de fructe și legume crescute local, în cadrul campaniei Plata cu PET, parte din programul național Punem Preț Pe Plastic.

Noul hipermarket din AFI Brașov este situat pe Bulevardul 15 Noiembrie nr. 78

„Carrefour AFI Brașov, hipermarketul cu numărul 40 din România, este un magazin modern, digitalizat, deschis în cel mai nou mall din oraș, ce oferă, și el, o experiență sigură de cumpărături alături de celelalte magazine de aici, printr-o multitudine de opțiuni de cumpărături, online și offline. Acest nou spațiu aduce programul nostru original, Deschidem Vinul Românesc, ale cărei selecții de vinuri sunt disponibile în primul WineSquare Carrefour Brașov, concept existent și în alte patru magazine din rețeaua noastră națională”, a declarat Jean Richard de Latour, CEO Carrefour România.

Din grijă pentru mediu și comunitate, compania a adus în noul magazin și programul de economie circulară ”Punem Preț pe Plastic”, prin care implementează acțiuni concrete de introducere a plasticului (dar și a altor deșeuri) într-un circuit responsabil, prin reducere, refolosire și reciclare.