FacebookTwitterLinkedIn

În 2023, Carrefour România și-a extins rețeaua de magazine Express prin inaugurarea a 22 de noi unități.

Noile magazine Carrefour Express au fost deschise în nouă orașe, notează platforma esmmagazine.com. Potrivit oficialilor retailerului, această extindere a formatului Express reprezintă un element cheie al viziunii omnicanal a Carrefour, pe plan local. Noile magazine se întind pe suprafețe cuprinse între 110 și 350 de metri pătrați și au fost inaugurate în orașe precum: București, Cluj, Brașov, Brăila, Suceava, Galați, Oradea, Timișoara și Constanța.

În acest an, Carrefour România intenționează să continue extinderea acestor tipuri de magazine de proximitate în diverse locații, inclusiv zone rezidențiale, clădiri de birouri și zone urbane centrale.

În prezent, magazinele Carrefour Express oferă peste 4.500 de SKU, inclusiv o gamă variată de produse proaspete provenite de la fermieri locali, mărci private (Carrefour La Piață, Drag de România), vinuri din programul „Deschidem Vinul Românesc”, produse de sezon din gama Festiv, produse ecologice, produse proaspete de panificație, precum și o gamă de mărci internaționale.

Această ultimă extindere a rețelei de magazine Express duce numărul total de magazine de acest tip la 162.