Cautare
, Contributor

Reinventarea României |
|

Carmen Dumitru, Director General Acvatic Bebe Club: “Antreprenoriatul este un proces; învățăm continuu și trebuie să fim deschiși”

În cadrul ediției Forbes Reinventarea României, Carmen Dumitru vorbește despre trecerea de la corporație la antreprenoriat și prezintă motivele pentru care a ales să pună bazele Acvatic Bebe Club.
 aboneaza-te
Carmen-Dumitru-Acvatic-Bebe-Club-768x513

Cu aproape 8 ani de activitate, Acvatic Bebe Club este o afacere de familie, pentru familie. Carmen Dumitru, Director General în cadrul companiei, explică ce a determinat-o să pornească, alături de soțul ei, pe acest drum: “Ne-am dorit să deschidem un club bazat pe inovație, pe o adaptabilitate și flexibilitate la nevoile părinților.

Într-un domeniu nou, fară multe oportunități, Carmen Dumitru a luat decizia de a deveni antreprenor în domeniul educației acvatice fără a avea un fundal specific în spate. “Eu și soțul meu avem un background diferit; pe vânzări și în imobiliare- el; eu pe în zona de comercial. Această experiență mi-a fost tare utilă atunci când am luat decizia să deschidem un astfel de club în 2012.

Întrebată cum a fost începutul și care a fost parcursul financiar, aceasta a mărturisit că a avut parte de o surpriză plăcută: “Din punct de vedere al unui an antreprenorial, la noi experiența a fost una pozitivă, ne-a dat curaj și încredere că suntem pe drumul cel bun”. În perioada pandemiei cauzată de virusul SARS-CoV-2, Acvatic Bebe Club nu și-a putut desfășura activitatea, însă una dintre lecțiile pe care Carmen Dumitru le-a învățat a fost faptul că:  “Antreprenoriatul este un proces; învățăm continuu și trebuie să fim deschiși. Trebuie să fim curajoși și optimiști că să putem vedea acele oportunități și să le transformăm în punctele forte ale afacerii noastre.”

În prezent, Carmen urmărește promovarea educației acvatice, încă de la cele mai fragede vârste, printr-un al doilea centru: “Acum dorim să ne extindem și să facem un Acvatic Bebe club 2. Suntem în discuții cu diferite bănci pentru accesarea unui credit”, a anunțat în cadrul evenimentului.

Forbes Reinventarea României: Ce decizii de business au luat companiile mici de la izbucnirea epidemiei?

LIVE pe Forbes Romania discutăm astăzi despre #SmallBusiness alături de:📍 Carmen Dumitru, Director General Acvatic Bebe Club📍 Daniela Alecse, Fondator L'Amande – Desserts sans gluten 📍 Dana Petrea, Fondator Vacanta Culinara📍 Lavinia Rașcă, Profesor de Strategie și Antreprenoriat ASEBUSS și Director General EXEC-EDU📍 Cristian Tudor, Fondator Microgreens Romania Parteneri strategici: BMW România, Carrefour, Immofinanz, Catena – Farmacia Inimii, Teilor, Rompetrol, ChronolinkCafeaua oficială: NespressoPartener principal: CEC BankPartener media: Mindspace#ForbesReinvent #ForbesRomania #ReinventareaRomâniei #ForbesEvents #ForbesReinventareaRomâniei #SmallBusiness #ReinventareaRomaniei #frr

Publicată de Forbes Romania pe Miercuri, 12 august 2020

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii