FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe își prezintă cel mai mare proiect rezidențial pe care compania îl dezvoltă în România, în cadrul SIB, care începe vineri, 2 martie la Palatul Parlamentului.

H Pipera Lake va fi construit pe o suprafață de teren de 57.000 de metri pătrați, însumând aproximativ 120.000 de metri pătrați de apartamente. Acesta va fi materializat în 17 clădiri cu un regim de înălțime S+P+6E+7R, livrând, per total, 1.350 de apartamente de tip studio dublu, 2 și 3 camere și peste 1.600 locuri de parcare.

Antreprenorul român Cristian Erbașu lansează la SIB proiectul Arbo Residence (foto principal), în zona Mogoșoaia. Noul ansamblu va avea 1.000 de locuințe: studio-uri, apartamente cu 2 și 3 camere, precum și apartamente duplex.

Premier Estate prezintă la târg proiectele Pallady Towers, dezvoltat de Anchor Group (209 de apartamente în zona Pallady, ce vor fi construite în două faze, prima fază urmând să fie livrată în septembrie 2018) și AFI City în zona Bucureștii Noi – prima fază va avea 190 de apartamente și va fi livrată în semestrul al doilea din 2019.

Vita Bella, localizat în zona Pipera, își lansează oferta comercială la SIB. Deja finalizat, ansamblul rezidențial cuprinde 131 de apartamente scoase la vânzare.

Conarg lansează la târg proiectul Quadra Trees, cea de-a treia dezvoltare sub brandul Quadra și cea de a șasea a grupului de firme Conarg. Compania construiește pe un teren de 1,5 hectare din zona Drumul Taberei un ansamblu de 7 blocuri de locuințe cu un regim de înălțime de P+5E și P+6E, totalizând 281 de unități locative: studiouri, apartamente cu 2 și 3 camere și 338 de locuri de parcare.

În cadrul aceluiași târg, Sud Rezidențial lansează Kristal Residence Prelungirea Ghencea. Dezvoltatorii Kristal Residence din cadrul Metalurgiei Park au decis să dezvolte conceptul într-o nouă zonă. Noul proiect prevede 96 de unități locative mixte, compuse din garsoniere și apartamente cu două și trei camere, decomandate, cu suprafețe între 40 de metri pătrați și 100 de metri pătrați utili, dispuse în două blocuri cu regim de înălțime S+P+7 etaje.

Arbo Residence
Arbo Residence