Cautare
, Contributor

Social media |
|

Care este aplicația pentru care trei tineri au obținut o finanțare de un milion de dolari?

Trei tineri americani au obținut o finanțare de un milion de dolari de la Google și alți investitori pentru o aplicație destinată adolescenților.
tineri shutterstock_192589274

Aplicația HAGS (Have a great summer – Să ai o vară minunată) este folosită de adolescenții care termină liceul și semnează în anuarul școlii, un obicei răspândit în cultura americană. Jameel Shivj, în vârstă de 18 ani, a vrut să continue aceasta tradiție, respectând totodată măsurile sanitare de prevenire a răspândirii virusului COVID-19.

Împreună cu sora sa mai mare, Suraya, și cu un amic, James Dale (19 ani), tânărul a realizat Yearbook HAGS, o aplicație prin care liceenii pot semna virtual albumul de sfârșit de an. Aplicația este făcută pe platforma de dezvoltare a Snapchat, SnapKit.

„Fundamentul a tot ceea ce facem este să creăm lucruri care să fie distractive și să vedem asta ca pe o nevoie și un prim principiu al ceea ce facem”, explică Suraya Shivji.

Inițiativa a obținut o finanțare din partea Google, pentru originalitatea sa, precum și din partea altor investitori din domeniul tehnologic.

Acum, startup-ul HAGS, cu sediul la New York, se prezintă drept o companie care creează experiențe digitale distractive pentru utilizatorii din generația Z.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii