Cautare
, Contributor

Travel |
|

În Caraibe, pe insula Țestoaselor

Puerto Rico, Cuba,  Jamaica, Dominica, Martinica, Bonaire, Sint Maarten – există călător pasionat care să nu-și dorească să vadă Antilele? Cât te schimbă un astfel de voiaj? E cineva care să nu vrea să revină în aceste locuri?
canouan-lifestyle-couple-patio-villa-02

Vom da un răspuns întrebărilor de mai sus propunând o nouă destinație din zona Caraibelor, un complex aflat pe Canouan, în arhipelagul Grenadinelor, compus din 30 și ceva de insule, dintre care doar nouă locuite. Ținta noastră este Pink Sands Club, cel mai recent hotel al lanțului Mandarin Oriental. Ajungem aici pe calea aerului; SVG operează curse din Barbados, Grenada, St. Lucia, dar, e drept, mulți dintre turiști preferă cursele private.

Canouan este un loc special, pe care iubitorii vieții marine îl vor îndrăgi imediat: aici se află unul dintre cele mai mari recife vii. Cadrul de poveste, liniștea măsurată de ritmul valurilor, condițiile de cazare, meniul fabulos, oferta de activități fac din Pink Sands Club o destinație irezistibilă.

O premieră și un proiect  în dezvoltare

Este primul complex Mandarin Oriental din Caraibe, fiind deschis anul acesta. Pe lângă oferta turistică, el va dispune din 2020 de un portofoliu rezidențial constând în spații locative chiar lângă hotel. Poate că unora numele Canouan nu le spune mare lucru, însă destinația le este cunoscută iubitorilor Antilelor.

Insula Țestoaselor, după cum mai este numită, se află chiar în mijlocul Grenadinelor, suprafața ei fiind de doar câțiva kilometri pătrați. Și totuși, în ciuda dimensiunilor reduse, insula te va impresiona prin biodiversitatea ei, dar și prin infrastructură: există un port pentru iahturi, un circuit de golf și o pistă pentru avioane. Potențialul de dezvoltare rezidențială și proiectele deja anunțate vor transforma insula Canouan într-unul dintre refugiile preferate ale elitei financiare.

Deocamdată, la Pink Sands Club au fost date în folosință 26 de vile și șase alte lagoon villas cu câte patru dormitoare fiecare, cu vedere spre plajă și Atlantic. Pentru ele a fost ales stilul colonial – reper urmat și de designul interior. Pentru conturarea cadrului, au fost folosite cele mai fine țesături și esențe speciale de lemn.

Apartamentele situate la parter au fermecătoare grădini care te conduc la plaja ce se află la doar câțiva pași. Balcoanele celor de la etaj oferă panorame spectaculoase. Marmura aduce interioarelor acea noblețe tipică hotelurilor Mandarin Oriental, iar dispozitivele digitale vin cu subtitlul touch al tehnologiilor armonios integrate în cadrul luxos, asigurând un control ușor al serviciilor și funcțiilor.

Așa-numitele lagoon villas au un amplasament privilegiat, cu vedere asupra plajei Godhal și a recifului. Dormitorul principal se află la etajul al doilea; parterul dispune de alte două dormitoare cu acces direct spre piscina de tip infinity.

Toate camerele au dressing generos, printre facilitățile și dotările disponibile la aceste vile numărându-se ascensorul, bucătăriile complet utilate, carturile de golf. E drept, la Pink Sands Club și prețurile sunt pe măsură; tarifele încep de la 1.400 de dolari pe noapte pentru apartamentele cu un singur dormitor. 3.000 de dolari costă o noapte într-o vilă cu două dormitoare și patio, pentru lagoon villas tarifele urcând încă și mai mult.

Vacanță romantică de cinci stele

Pink Sands Club este destinația perfectă pentru luna de miere și, în general, pentru vacanțele în doi. Departe de stresul orașului, aici vei redescoperi o nouă dimensiune a romatismului. Soarele, nisipul fin al plajei, oceanul, verdele luxuriant al insulei, culorile vibrante ale recifului, minunatul spa – toate acestea te vor reînvăța să te bucuri de simțuri, de viață, de omul drag de lângă tine.

Chiar și gastronomia te face să visezi la… iubire. Romeo și Juliet se numesc cele două restaurante principale, care, pur și simplu, te vor încânta cu selecția lor de preparate în stil panasiatic (la primul dintre ele) și european (la cel de-al doilea).

Pentru o cină romantică, poți rezerva o încăpere separată în restaurant – practic, hotelierii au făcut totul pentru ca Pink Sands Club să devină un rai al îndrăgostiților. La Turtles te vei bucura de atmosferă în stil Hamptons, în vreme ce Lagoon Café și barul de la piscină îți asigură un cadru relaxat pe parcursul întregii zile.

La cele deja spuse, pot fi adăugate multe despre Pink Sands Club, însă niciun cuvânt nu poate da măsura exactă a experienței directe. Canouan înseamnă tot ce au mai bun Antilele de oferit, iar hotelierii de la Mandarin Oriental sunt cu siguranță cei mai indicați pentru a pune în valoare acest  loc șarmant.

CITEȘTE ȘI Cărţile, călătoriile, magia lui Timothée de Fombelle

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii