Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Capitala Coreei de Sud face valuri cu o nouă instalație de artă digitală

Internetul a fost luat cu asalt de apariția unei instalații de artă digitală într-un cartier din Seoul. Instalația recreează mișcarea necontenită a unui val uriaș.  
 aboneaza-te
World's Biggest Virtual Wave Crashes Against Glass In Giant Optical Illusion

S-a dovedit științific că mișcarea și sunetul apei ajută creierul să se relaxeze. Instalația „Wave” și-a făcut apariția în cartierul Gangnam-Gu, din Seoul, o zonă foarte des asemănată cu piața Times Square din New York.

Propriu-zis, „Wave” înseamnă un paralelipiped de aproximativ 80 de metri lățime și 20 de metri înălțime care, cu ajutorul unui computer, simulează mișcarea de flux și reflux a unui val care se lovește de un ecran.

Capitala Coreei de Sud este, de multă vreme, considerată una dintre cele mai avansate și inovatoare orașe din lume în ceea ce privește tehnologia. Instalația „Wave” a fost creată de o firmă coreeană de design și tehnologie digitală – d’strict. Această lucrare de artă este cea mai mare iluzie anamorfotică din lume.

Un videoclip cu instalația a fost postat pe Vimeo pe data de 15 mai și a strâns deja peste 183.000 de vizualizări. „Wave” va rămâne amplasată în Seoul întreaga vară.

Sursa: www.forbes.com

Foto: Profimedia

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii