Cautare




, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

ByteDance va recruta angajați din Singapore în următorii trei ani

ByteDance, proprietarul popularei aplicației video TikTok, intenționează să investească miliarde de dolari și să recruteze sute de angajați în Singapore în următorii trei ani.  
 aboneaza-te
TikTok

Planurile companiei cu privire la înființarea unui nou centru de date în orașul de stat sunt false. Firma din Beijing a intensificat achiziția de servere de cloud computing din Singapore pentru a face backup datelor de la sediul din SUA pentru situații de urgență, informează Reuters.

Investiția vine în timp ce ByteDance este obligată să vândă activele americane ale TikTok sub presiunea administrației Trump, care a citat potențialul risc de securitate națională din cauza datelor private pe care aplicația le stochează pentru consumatorii americani.

Separat, o sursă a companiei a declarat că TikTok a mutat câțiva ingineri din China în Singapore, începând din acest an. Mai mult, ByteDance intenționează să facă din Singapore sediul-mamă pentru restul Asiei ca parte a expansiunii sale globale.

Singapore a intensificat eforturile în ultimii ani pentru a atrage firme și investitori de tehnologie. Pandemia coronvirus a lovit puternic centrul comercial global, accelerând nevoia de a se reinventa. Potrivit analiștilor, este probabil ca orașul-stat să devină mai atractiv pentru companiile care caută un teren neutru pe fondul creșterii tensiunilor dintre Statele Unite și China.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii