FacebookTwitterLinkedIn

Cu acoperire națională și sponsorizări în valoare de 5000 euro/proiect selectat, Bursele ANIS se adresează atât titularilor de curs, cât și asistenților universitari. Aceștia își pot înscrie proiectele într-unul dintre următoarele domenii: Artificial Intelligence; HealthTech; Big Data; Machine Learning; Cybersecurity; Tech for All (cursuri de tehnologie în facultăți non-IT); Fintech.

Înscrierea proiectelor se face în septembrie a.c. după aprobarea în prealabil de către Senatul Universităților a cursurilor/laboratoarelor. Formularul de candidatură se va trimite pe adresa ANIS însoțit de un video de maxim 5 minute în care se vor scoate în evidență principalele puncte ale aplicației și aspectul inovator al cursului/laboratorului. Desemnarea câștigătorilor și ceremonia de decernare a Burselor ANIS vor avea loc în luna noiembrie.
Informații suplimentare se pot obține pe site-ul asociației, anis.ro, și la adresa de email office@anis.ro.

ANIS este singura asociație patronală a industriei românești de software și servicii. Cei peste 130 de membri ANIS reprezintă aproximativ 47% din totalul industriei IT românești.