FacebookTwitterLinkedIn

Toți cei prezenți pe pajiștea de la Forbes Kids Festival 2021 s-au bucurat de o zi de vacanță plină de distracție, voie bună și activități creative și educative pe gustul celor mici și celor mari.

La cornerul Teilor mămicile au admirat colecția exclusivă de bijuterii cu diamante, iar copiii s-au jucat în piscina cu bile. La atelierul de reciclare  selectivă Reciclad’OR copiii au învățat cum să protejeze planeta. La cornerul Artesana cei mici au descoperit viața la fermă împreună cu simpatica lor văcuță. La cornerul Eurolife copiii au învățat despre meseriile viitorului. Cei de la Julius Meinl le-au oferit părinților o cafea savuroasă și aromată. Moderns Dads i-a surprins pe tătici cu o experiență fotografică specială, iar English Kids Academy de la IH Bucharest i-a invitat pe copii la cursurile lor de limba engleză.

Copiii și părinții și-au exersat talentul la atelierele de pictură, de slime, de pictură pe ceramică, de robotică, de șah și de dezvoltare personală oferite de Playouth, Wagner Arte, Momprenoare, Rembrandt Art Center și Chessy Club.

Pe scenă au urcat Teatrul Ion Creangă cu piesa „Punguța cu doi bani”, Teatrul Mititel cu piesa „Oul Micului Bufniță” și Teatrul Țăndărică cu piesa „Capra cu trei iezi”. Nu au lipsit nici spectacolele de muzică și de dans oferite de Opera Comică pentru Copii, Butterfly Music School, Ana Dance și Chalize, iar Federația Română de scrimă le-a prezentat celor prezenți secretele acestui sport elegant.

Pe parcursul evenimentului, Forbes Kids a organizat o tombolă cu 75 de premii oferite de partenerii săi: Catena, Artesana, HiPP, Eurolife,  RepublicaBio, Julius Meinl și Chilli Ideas.

Pentru că ne-am dorit ca acest festival să fie un loc sigur pentru toți, echipa Forbes Kids a permis  accesul limitat de persoane în grădină, iar la fiecare două ore, alți părinți, copii și bunici s-au bucurat de spectacolele, atelierele și surprizele pregătite.

Forbes România le mulțumește partenerilor care au susținut acest eveniment: Tex, Teilor, Nordis, în calitate de parteneri strategici; Catena, Artesana, Reciclad’OR, în calitate de parteneri gold; English Kids Academy, Aqua Carpatica, în calitate de parteneri silver; Julius Meinl, Eurolife, Environ, Chilli Ideas, Opera Comică pentru Copii, Teatrul Ion Creangă, Rembrandt ArtCentre, Wagner Arte, Coding Hub, Mamprenoare, Anna Noua, Lura, Excelsior Mind & Soul, PlaYouth, AnaDance, Clinicile Nicomed, Butterfly Music School, Federația Română de Scrimă, Teatrul Mititel, Teatrul de Animaţie Țăndărică, Chessy Club, SPQR LEGION, Dodo Pizza și Sano, în calitate de parteneri; Think Events în calitate de partener tehnic; Itsy Bitsy, PapTot, SfatulPărinților.ro, ModernDads, Kreatoria, Solonaria în calitate de parteneri media.