FacebookTwitterLinkedIn

Brandul Bebe Tei a apărut ca idee de business în urma cu 4 ani, în cadrul Farmaciei Tei, odată cu inițierea comercializării produselor pentru bebeluși.

„Conceptul de creștere organică adoptat pentru BebeTei s-a dovedit a fi sustenabil economic, pana in prezent vizitandu-ne magazinele aproape 100,000 de clienti.”, arată reprezentanții companiei.

„Astfel am avut ocazia să discutam cu ei, sa-i ascultam si sa le intelegem nevoile (specifice unei familii in care apare un nou nascut). Asa s-au cristalizat principiile de operare ale Bebe Tei: conceptul de magazin specializat in produse destinate bebelusilor, diversitate mare de produse (peste 20,000 ); “Ease of shop” offline – segmentarea si merchantizarea respectiv promovarea de noi categorii de produse; ”Ease of shop” online – in urma cu un an am lansat varianta on line a magazinului de bebelusi (avand in prezentpeste 12,000 de clienti unici); Consultanta pentru tinerii parinti: cursuri de puericultura (de care au beneficiat gratuit pana in prezentpeste 1,000 de cupluri); revista dedicata tinerilor parinti (lunar in 7,000 de exemplare, gratuit – de peste un an si jumatate) dar si consultanta in magazin oferita de catre reprezentantii nostri”, mai spun reprezentanții Bebe Tei.

Astazi principiile de operare au devenit model de business si am decis sa multiplicam ceea ce stim deja sa facem: la inceputul lunii august vom deschide in Sun Plaza un nou magazin Bebe Tei pe o suprafata de 2,000 mp si cu o investitie importanta, arată Bebe Tei.

„Noul magazin Bebe Tei va aduce cu sine inovatii: noi categorii de produse , mici spatii de relaxare pentru membrii familiei ce nu pot rezista unui „shopping trip” mai indelungat si un proces educational pe care il oferim tinerelor familii”,susține compania.

Tranzactia a fost intermediata de CBRE, companie care se ocupa cu administrarea centrului comercial Sun Plaza incepand cu anul 2013.