Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Braiconf va produce măști de protecție din bumbac

Compania Braiconf, cel mai mare producător de cămăși din România, va produce în această perioadă, măști din bumbac de protecție,  adapându-şi astfel o parte din capacitatea fabricii.  
12braiconf

Purtătorul de cuvânt al fabricii precizează că măştile nu sunt acreditate, nu pentru uz medical, însă oferă un grad de protecţie purtătorilor în activitatea lor de zi cu zi. Măştile pot fi spălate și dezinfectate la 60 de grade şi reprezintă o soluţie pentru cei care nu pot lucra de acasă, cei care continuă să fie activi, şi au nevoie de o barieră de producţie.

Spre deosebire de măştile chirurgicalecare pot fi purtate 3-4 ore, măștile de bumbac pot refolosi după spălare. Reprezentanții companiei declară că inițial ideea de a produce măști a bumbac a venit inițial din dorința de a-și proteja proprii angajați, apoi după evoluția și răspândirea coronavirusului, a venit necesitatea producerii lor la scară industrială.

Braiconf se numără printre puținele companii care are peste 40 de ani e piața românească și a încheiat anul 2019 cu venituri de peste 40 de milioane de lei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii