FacebookTwitterLinkedIn

Cățelul Paco, iepurașii Kimi și Loona și măgărușul Sören locuiesc împreună într-un hambar confortabil. Într-o noapte furtunoasă, un papagal cacadu pe nume MC Digga se rătăcește și aterizează în casa lor. Acum, animalele trebuie să împartă hambarul cu noul coleg, care are de depănat o mulțime de povești incredibile de prin călătoriile lui în jurul lumii. MC Digga e nedespărțit de smartphone-ul lui, pe care le arată prietenilor săi videoclipuri haioase, notează Media Expres.

Anke Greifeneder, Senior Executive Producer, Turner Broadcasting System Germania, a vorbit despre soluția tehnică care a dat naştere acestui serial. „Producţia distrează audiența cu aventuri colorate și interesante. Considerăm că este important ca dialogul animalelor să fie autentic și viu şi am realizat acest efect prin tehnica morphing, adică prin animarea mișcării animalelor”.

„Cei cinci prieteni fermieri” poate fi urmărit în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 13.40, la Boomerang.

În luna mai, Boomerang a avut o audiență medie de 37.000 de telespectatori pe minut (toată ziua), la nivel național, și o medie de 19.000 de persoane pe minut (toată ziua), în urban, conform măsurătorilor Kantar Media.

Boomerang aparține Turner International, care opereză CNN, TNT, Cartoon Network şi Turner Classic Movies.TBS face parte din familia Time Warner, alături de Warner Bros. şi HBO şi operează 175 de televiziuni, 38 de branduri, în 33 de limbi, în mai mult de 200 de ţări. Turner Broadcasting este o companie Time Warner.

CEL MAI LUNG MECI DE FOTBAL