FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar Genesis Property a semnat un contract pentru 10 ani cu furnizorul de carte Bookster, care începând cu decembrie 2022 își va stabili sediul într-un spațiu din clădirea D în YUNITY Park. 

Bookster este o platformă care oferă cărți, articole, ebooks și videoclipuri și are 130.000 de abonați. În primăvara acestui an, Genesis Property a demarat procesul de transformare a proiectului Novo Park, un parc de birouri clasic situat în Nordul Capitalei, în YUNITY Park.

Noul centru de business presupune convertirea unei clădiri existente într-un hub cu noi funcționalități și va cuprinde și un spațiu public cu o zonă verde de 7.500 mp, alei, un amfiteatru, spații de co-living, co-working, și un food-court de 4.000 mp. Proiectul va fi finalizat în primele luni ale anului 2023, cu o investiție totală de 50 de milioane de euro. 

Genesis Property deține și administrează peste 150.000 mp de spații de birouri ocupate de companii precum HP, Accenture, Societe Generale, Citibank, Ericsson, Garanti BBVA, Infineon, Luxoft, Yokogawa, Siemens și Alpha Bank, unde lucrează 20.000 de angajați. 

Genesis Property este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România, West Gate Studios, și al unității de cazare de 4 stele Studio One Accommodation Suites.