FacebookTwitterLinkedIn

City Garden, dezvoltatorul ansamblului Bonton Luxury Villas, a anunțat începerea lucrărilor la cea de-a doua etapă a proiectului amplasat în zona Pipera. Prima fază a fost vândută în proporţie de 65%.

Bonton Luxury Villas reprezintă o investiţie de 16 milioane de euro în 66 de vile premium. Prima fază cuprinde 36 de unități locative şi un club privat prevăzut cu piscină și sală de fitness, care vor fi finalizate în prima jumătate a acestui an. Noua fază de dezvoltare va completa ansamblul cu 30 de vile dotate opțional cu lift. Termenul de livrare preconizat este sfârşitul anului 2022.

“Cererea pentru case a crescut cu cel puțin o treime în contextul pandemiei şi s-a reflectat în vânzările ansamblului Bonton, targetul nostru principal fiind oameni de afaceri şi expaţi. Acest lucru ne-a determinat să avansăm lucrările de construcţie, prin demararea celei de-a doua faze de dezvoltare. În plus, zona de real estate este în continuare foarte profitabilă, iar aproximativ 40% dintre clienţii noştri sunt investitori, atraşi de randamentul de 8% pe care îl pot obţine, peste media pieţei”, a declarat Andrei Cantaragiu, CEO-ul dezvoltatorului City Garden.

Vilele ansamblului Bonton au suprafețe construite între 353 și 404 mp şi până la șapte camere.