Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Bogdan Mihail Savin

Avere: 9-10 milioane de euro Vârstă: 42 de ani Reşedinţă: Bucureşti Domenii: Leasing, IT&C, soluţii software

Omul de afaceri din Bucureşti nu se poate plânge că i-a mers mai rău pe timp de criză. Bogdan Mihail Savin, acţionar al grupului de firme Ager, a avut în 2009 afaceri similare anului precedent sau chiar în creştere. Compania Ager Leasing IFN a încheiat anul cu venituri de 13,7 milioane euro (faţă de 13,9 milioane euro în 2008), dar a avut profit de 500.000 de euro comparativ cu anul precedent când a fost pe pierdere.

De asemenea, Bogdan Savin, un abonat al contractelor publice, a avut afaceri duble pe Ager Business Tech (companie de închiriere şi leasing auto). El a încheiat anul 2009 cu un rulaj de 12,73 milioane euro (faţă de 6,95 milioane euro în 2008) şi un profit de peste 1,5 milioane euro.

Milionarul din Bucureşti este unul dintre sponsorii lui Traian Băsescu. El a donat, prin firma Ager Business Tech, 3.500 de euro în conturile democrat-liberalilor. Conform informaţiilor din presă, aşa se explică câştigarea contractului cu Nuclearelectrica (societate aflată în subordinea Ministerului Economiei), cu care Savin a semnat, în urma negocierii directe, contracte de peste 6,3 milioane de euro din 2009 şi până în primăvara lui 2010.

Bogdan Mihail Savin, de 42 de ani, este cunoscut ca artizan al celebrei afaceri „Logan de 70.000 de euro“ pentru Poliţia Română. El a vândut peste 10.000 de autoturisme Poliţiei Române. Antreprenorul din Capitală mai este acţionar şi la societăţile: Vital Management, Jad Investment, Ager Investment, Ager Business Management şi Voyager.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii