FacebookTwitterLinkedIn

Ceremonia de începere a lucrărilor la faza a doua a celor două ansambluri rezidenţiale a avut loc săptămâna trecută, în condiţiile unui segment rezidenţial care duce lipsă acută de noi proiecte.

Află ce dezvoltator a scos recent pe piaţă faza a doua a unui ansamblu rezidenţial din nordul Capitalei

Dezvoltatorul imobiliar Adama, achiziţionat integral, în noiembrie 2011, de către grupul austriac Immofinanz, a contractat constructorul general Bog`Art, una dintre cele mai mari companii de profil din România, deţinută de omul de afaceri Raul Doicescu – prezent în Top Forbes 500 Miliardari cu o avere estimată la 22-23 de milioane de euro –şi Vitalis Consulting ca manager extern pentru ambele proiecte.

Acesta nu este singurul contract important semnat de Bog`Art anul acesta, compania începând deja lucrările la clădirile de birouri Green Gate (proiect  dezvoltat de Green gate development, parte a S Group din Cehia) şi Floreasca Park, cel mai nou proiect al dezvoltatorului Portland Trust, companie cunoscută pepiaţaromânească pentru dezvoltarea şi vânzarea ulterioară a clădirilor office Opera Center, Bucharest Business Park şi Floreasca 169.

Proiectul Edenia cuprinde şase clădiri rezidenţiale. Prima fază a proiectului a fost finalizată în anul 2009, iar cele două clădiri cu 226 de apartamente au fost complet vândute până acum. A doua fază, cu termen de finalizare toamna anului 2013, vizează construirea altor 126 de apartamente, cu una, două şi trei camere.

Prima fază a proiectului Evocasa Optima (83 de apartamente) a fost finalizată în 2010, iar până în momentul de faţă a fost ocupată în proporţie de 82%. În faza a doua se vor construi încă 84 de apartamente cu două şi trei camere.