Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Boeing a primit prima comandă din acest an pentru avionul consemnat la sol 737 MAX

Boeing a obţinut prima comandă din acest an pentru avionul consemnat la sol 737 MAX, din partea companiei poloneze Enter Air, care a acceptat să cumpere patru aeronave, a anunţat miercuri constructorul american de avioane, informează News.ro, conform Reuters.
 aboneaza-te
boeing 737 max

Recertificarea avionului Boeing 737 MAX este încă în curs, la peste un an de la consemnarea la sol, la nivel mondial, a tuturor avioanelor de acest tip, în urma a două accidente fatale.

Clienţii Boeing au anulat în acest an peste 400 de comenzi pentru 737 MAX, a anunţat compania săptămâna trecută, notează News.ro.

Potrivit standardelor mai stricte de contabilitate, anulările de comenzi şi trecerea la alte modele de avioane se ridică în prezent la 864.

Producătorul american de avioane a anunţat miercuri că Enter Air a plasat o comandă nouă pentru două avioane 737-8, cu opţiunea de a cumpăra alte două aeronave. Când acordul de achiziţie va fi exercitat în totalitate, flota de avioane 737 MAX a companiei Enter Air va creşte la 10 aparate, potrivit Boeing.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii