Cautare
, Forbes Staff

Leadership |
|

Blue Air își schimbă directorul general: Oana Petrescu, fost consultant la EY și Deloitte, îl înlocuiește pe Marius Puiu

Compania aeriană Blue Air anunță numirea în funcția de Director General a Oanei Petrescu, care îl înlocuiește pe Marius Puiu.
 aboneaza-te
Oana Petrescu, noul CEO Blue Air

Acesta ocupa, din septembrie 2018, funcția de CEO interimar, iar acum va rămâne în cadrul Blue Air în funcția de pilot.

Oana Petrescu s-a alăturat echipei Blue Air în ianuarie 2018, ca Chief Financial Officer interimar și turnaround manager. Are o experiență de 28 de ani în finanțe, IT și management comercial. Anterior, ea fost partener de audit, risc advisory și consultanță la Arthur Andersen, Ernst & Young și respectiv Deloitte și vicepreședinte executiv la Banca Comercială Română după privatizare.

Ca nou CEO al Blue Air, Oana Petrescu va avea ca prioritate îndeplinirea strategiei companiei de a deveni lider în rândul companiilor aeriene din Europa Centrală si de Est, cu un model de business bazat pe reducerea complexitatii.

“Blue Air are foarte multe oportunități, iar pentru a creste performanțele noastre comerciale și operaționale vom adopta un model de business adaptat pieței actuale, respectiv Low Cost – Low Complexity. Am încredere în echipa de profesioniști a Blue Air și sunt sigură că împreună vom îmbunătăți semnificativ atât comunicarea cu pasagerii noștri, cât și experiența acestora pe aeroport și în zbor”, a spus Oana Petrescu CEO al Blue Air.

Citește și: Grupul german Zeitfracht a cumpărat 10% din acțiunile companiei aeriene Blue Air

Numirea recentă a Oanei Petrescu încheie procesul de organizare a echipei de conducere a Blue Air, formată acum din: Carsten Schaeffer (Chief Commercial Officer), Dana Popescu (Chief Financial Officer), Cristian Buciu (Chief Operations Officer) și Aurelian Bobei (Chief Technical Officer).

Blue Air a transportat aproape 6 milioane de pasageri în anul 2018. Cu o echipă de 1.300 de angajați, Blue Air operează rute în Belgia, Cipru, Danemarca, Franța, Finlanda, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Norvegia, Marea Britanie, Portugalia, România, Suedia și Spania.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii