FacebookTwitterLinkedIn

Fondul de investiții dedicat companiilor mici și mijlocii din România Black Sea Fund i-a numit pe Andrei Popovici și Iulian Portasă în Comitetul de Investiții din organizație, entitate care decide asupra tranzacțiilor pe care le încheie fondul.

“Acest pas ne va ajuta să susținem și mai bine companiile în care am investit și pe antreprenorii cu care lucrăm în planurile de creștere și extindere pe care și le-au propus”, a declarat Matei Păun, partener fondator al Black Sea Fund.

Black Sea Fund are un capital de peste 43 de milioane de euro.

Andrei Popovici este membru al Comitetului de Investiții și contribuie în acest comitet la evaluarea potențialelor ținte de achiziții, dar și la strategii și oportunități de afaceri în susținerea companiilor din portofoliul fondului.

Iulian Portasă este membru partener și este responsabil de întregul proces analitic al investițiilor.

Black Sea Fund a fost înființat este în 2018, iar până acum a investit în companiile Intermedio General Group SA (Theta), Clinica Dentară SA (DigiRay) și ROOVI (fost D-Toys).

Black Sea Fund este interesat în special de companii de marime medie, iar investiția per companie este cuprinsă între 3 și 8 milioane de euro.

Black Sea Fund are ca principal investitor Fondul European de Investiții, cu resurse din Programul Operațional Regional co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.