Cautare
, Staff

Plasamente |
|

Bittnet Systems intenționează să finalizeze fuziunea de 600.000 de euro cu Gecad Net, până în iulie

Integratorul IT și furnizorul de servicii de training IT Bittnet Systems (listată pe piața AeRO cu simbolul BNET) intenționează să finalizeze preluarea Gecad Net până în iulie.
Mihai si Cristian Logofatu_Bittnet Systems

Următorul capitol

Valoarea preluării s-a ridicat la 600.000 de euro, a confirmat Cristian Logofătu (foto dreapta), directorul financiar și cofondatoru Bittnet Systems, în cadrul unei conferințe de presă, prin care compania a aniversat doi ani de la listarea pe piața AeRO a Bursei de Valori București (BVB).

Achiziția s-a făcut în contextul în care Bittnet Systems intenționează să se extindă pe piața multicloud.

Avem în derulare un proiect în comun unde încercăm să migrăm infrastructura și aplicațiile unei companii. Sunt complementarități, direcții, valori comune pe care le-am regăsit, o echipă bună”, a detaliat Mihai Logofătu (foto stânga), directorul general și cofondator al Bittnet Systems.

Sezonul investitorilor

Cristian Logofătu a adăugat că o parte importantă din resursele financiare și de timp vor fi dedicate, în acest an, fuziunii. Tot în acest an, Bittnet Systems va investi în finalizarea extinderii biroului, pentru îmbunătățirea serviciilor de cloud (competențe, angajați etc.) și va deschide noi birouri la Timișoara, Oradea, Iași și Craiova.

Căutăm parteneri, oameni de valoare, cu care să deschidem birouri. Țintim către Timișoara, Oradea, Iași, Craiova. Continuăm să tragem către a extinde parteneriatele în străinătate. Este esențial să creștem capacitatea tehnico-operațională de livrare. În cursul anului trecut am avut de mai multe ori situații overbooking, în sensul că într-un sediu cu 5 săli de curs am livrat 9 traininguri, în 6 orașe cu 100 de cursanți, Acesta a fost recordul anului trecut. Este esențial să creștem această capacitate pentru a putea să ne bucurăm de noile produse pe care le-am lansat. Unul dintre proiectele importante pentru anul acesta este mutarea într-un nou sediu de 8 plus 2 săli de training”, a adăugat directorul financiar.

Anul transparenţei

Anul trecut, compania a obținut o cifră de afaceri de trei milioane de euro, cu 36% mai mare decât în anul anterior, dintre care 10% a provenit din servicii prestate în afara țării.

Înființată în 2007, Bittnet Systems este prima companie IT din România listată la Bursa de Valori București (pe piața AeRO: BNET), în aprilie. Frații Mihai şi Cristian Logofătu deţin câte 32,3% din companie.

 

NR. 181 – TOP 50 CELE MAI INFLUENTE FEMEI DIN ROMÂNIA

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii