Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

IT |
|

Bittnet Group preia o participație de 20% dintr-o companie cehă de training în IT. Tranzacție în valoare de 275.000 euro

Bittnet (BNET), un grup de companii IT listate pe piața principală a Bursei de Valori București, anunță achiziționarea a 20% din acțiunile unei companii de training în IT din Cehia, DataScript sro de la Moore Academy CZ sro.   
Mihai si Cristian Logofatu_Bittnet

Valoarea tranzacției este de 275.000 euro, iar în următorii 3 ani Bittnet va investi suplimentar 500.000 euro sub formă de împrumut, anunță cpmpania. De asemenea, conform acordului de investiții, începând cu 2021, DataScript va distribui dividende anuale într-o proporție maximă de 50% din profit. 

În 2020, DataScript a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 1 milion de euro și EBITDA de 180.000 de euro.

Bittnet are 163,5 mil. lei capitalizare şi este deţinut în proporţie de 13,4% de Mihai Logofătu şi în proporţie de 12,15% de Cristian Logofătu, fondatorii companiei. În prezent, Bittnet este un grup de companii din domeniul IT din care fac parte Bittnet Training, Dendrio, ELIAN Solutions, Equatorial Gaming, The eLearning Company, Softbinator, Servodata și DataScript.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii