FacebookTwitterLinkedIn

„Bittnet Systems informează investitorii despre participarea, în data de 10 iunie 2021, la plasamentul privat pentru acţiunile companiei Arctic Stream (simbol bursier: AST). În urma alocării prorata la preţul de 25 lei/acţiune, emitentul a fost informat în data de 11 iunie 2021 de către intermediarul operaţiunii, SSIF Tradeville, că i-au fost alocate un număr de 74.632 acţiuni AST, ceea ce reprezintă 1,78% din capitalul social şi 1,78% din drepturile de vot ale societăţii.

Valoarea investiţiei în acţiunile Arctic Stream se ridică la 1.865.800 lei. Conducerea a investit în cadrul plasamentului în baza mandatului pe care îl are conform actului constitutiv, iar din punct de vedere contabil, deţinerea AST va fi reevaluată conform valorii de piaţă (rezultatele financiare nu vor fi consolidate în rezultatele grupului emitentului)”, arată un anunţ al Bittnet transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB), conform News.ro.

Bittnet a fost fondată în 2007 la Bucureşti, de către fraţii Mihai şi Cristian Logofătu, ca o companie de training şi soluţii IT în România şi în străinătate.

Grupul Bittnet este listat pe Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti sub simbolul BNET