FacebookTwitterLinkedIn

Bitcoin România intenționează să dezvolte o rețea de 150 de ATM-uri până la finalul anului și să atingă un numar de 250-300.000 de clienți în platforma de tranzacționare. Pentru 2023, compania vizează instalarea a 250 de crypto-ATM-uri, urmând ca în 2025 să ajungă la 300 de unități.

“Ne dorim ca până la finalul anului să ne dublăm numărul de francize pe piața locală și să ajungem la aproximativ 150 de crypto-ATM-uri, prin aceasta urmârind o distribuție care să acopere cât mai eficient toată țara”, afirmă Constantin Rotariu, cofondator și Chief Strategy Officer al Bitcoin România.

Printre cele mai accesibile locuri în care clienții pot opera tranzacții la crypto-ATM-urile Bitcoin România se numără centre comerciale din rețelele Carrefour, Auchan, precum și majoritatea magazinelor de tip “shopping mall” din marile orașe din țară.

Atingerea acestor obiective depinde însă în mare măsură de disponibilitatea sau accesul la capital de lucru suplimentar, de tendințele pieței crypto și de capacitatea Bitcoin de a atrage parteneri noi.

Bitcoin România este primul operator și liderul pieței crypto-ATM din Europa de Est și deține cea mai mare platformă de tranzacționare de cryptomonede de pe piaţa locală.