Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Bill Gates donează 150 de milioane de dolari pentru vaccinul anti-COVID. Suma va face ca viitorul vaccin să coste 3 dolari

Bill Gates a donat încă 150 de milioane de dolari pentru vaccinul anti-COVID.
 aboneaza-te
Bill Gates shutterstock_1070620838
Aceasta donație va face ca viitorul vaccin să coste doar trei dolari. Fundaţia Bill & Melinda Gates a investit 4 miliarde de dolari pentru vaccinuri în ultimii 20 de ani, potrivit Mediafax.
Bill Gates vrea ca vaccinul anti-Covid să fie accesibil tuturor şi donează încă 150 de milioane de dolari. Banii vor merge către Serum Institute, cel mai mare producător de vaccinuri, care va produce 100 de milioane de doze cu doar 3 dolari doza.

Fundaţia Gates spune că va oferi transport gratuit pentru dozele care trebuie să ajungă în zonele sărace ale planetei. În ultimii 20 de ani, fundaţia sa a cheltuit 4 miliarde de dolari pentru dezvoltarea diverselor vaccinuri, 350 de milioane fiind investiţi numai în vaccinul anti-Covid.

„Încercăm să ne asigurăm că vaccinul va fi disponibil nu numai în ţările bogate, dar şi în ţările în curs de dezvoltare şi va fi în beneficiul tuturor dacă obţinem asta”, a spus Bill Gates.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii