FacebookTwitterLinkedIn

Potrivit reprezentanților companiei, ponderea creditelor bancare intermediate a fost distribuită astfel: 80% credite ipotecare și credite Prima Casă / Noua Casă, 16% credite de nevoi personale și 4% credite pentru persoane juridice și alte tipuri de credite.

„Consolidarea rezultatelor de business pe parcursul celor 13 ani de activitate confirmă angajamentul și implicarea brokerilor de credite care s-au concentrat pe nevoile clientului și au obținut pentru aceștia cele mai potrivite și rapide soluții de creditare. Totodată, piața de brokeraj bancar din ultimii ani a fost una efervescentă, sistemul de banking tradițional este în plină schimbare, migrează către online și pune din ce în ce mai mult accent pe canalele alternative de vânzări, pe parteneriatele puternice cu brokerii de credite”, a adăugat Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit, într-un comunicat remis la redacție.

Pentru anul viitor, compania și-a propus să-și mărească numărul clienților din portofoliu cu 20%, dar și să atragă specialiști din zona bancară, cu expertiză pe partea de creditare, pentru a-și mări rețeaua de brokeri de credite în sistem de franciză.

În prezent, AVBS Credit numără aproape 50 de francize în majoritatea orașelor mari din țară.