Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CITYCollegeVoice |
|

Beneficiile si caracteristicile unice ale Pan–European Executive MBA oferit de catre CITY College, University of York Europe Campus la Bucuresti

O diploma dubla MBA de talie internationala de la Universitatea York, UK si Universitatea Strasbourg, Franța
University-of-York_Heslington-Hall-Area-April-2018_Alex-Holland-1-1-min

Educatie executive de talie mondiala, doua diplome de la doua dintre cele mai bune universitati europene, trei calatorii de studii, oportunitati unice de networking, a adevarata experienta de studiu internationala, distinsi profesori si experti din business, studenti de multe nationalitati, mod de livrare flexibil, recunoscut de catre institutii oficiale internationale, specializare in sase arii diferite de management. Acestea sunt cateva din multele caracteristici care fac din Pan –European Executive MBA oferit la Bucuresti unul dintre cele mai bune si mai cautate programe MBA din regiune.

In ultimii 30 de ani CITY College a oferit programul Executive MBA in Sud Estul si Estul Europei, fiind una dintre cele mai bune alegeri MBA din regiune. Astazi, Executive MBA-ul de talie mondiala avanseaza catre un program in parteneriat cu diploma dubla, Pan –European Executive MBA, oferit de CITY College, University of York Europe Campus si Facultatea de Economie si Management a Universitatii Strasbourg. Studentii care vor urma acest program din anul 2021/2022 o sa fie premiati cu doua diplome, una de la Universitatea York (133  in lume, Times Higher Education – THE 2021) si una de la prestigioasa Universitate franceza, Universitatea Strasbourg care se mandreste cu 18 laureati ai premiului Nobel.

Pan – European Executive MBA este un program international cu oportunitati de networking de nepretuit, un program inovativ creat pentru managerii si profesionistii zilelor noastre care au nevoie sa isi imbunatateasca abilitatile si cunostiintele in cariera si dezvoltare personala. Oferit in prezent in 8 tari diferite, inclusiv Bucuresti (Romania), programul construieste si dezvolta punctele forte ale actualului program MBA oferit de 30 de ani in regiune.

Pe langa diploma dubla (2 diplome de la doua universitati de top), care este caracteristica cheie a acestui program si care ii confera unicitatea, Pan –European Executive MBA iese in evidenta si prin latura sa pronuntat internationala. Cele 3 calatorii in York (UK), Strasbourg (Franta) si Salonic (Grecia) incluse in program, sporesc caracterul international al programului astfel ca studenti MBA din toate orasele participante (mai mult de 20 de nationalitati) participa la cursuri comune, impartasesc cele mai bune practici si se bucura de socializare de neuitat.

De asemenea participantii beneficiaza de Programul de Coaching personal si profesional care este inclus in programul Executive MBA si este disponibil tuturor studentilor. Coach-ul ofera un program de coaching individual si personalizat, ajutand studentii sa isi contruiasca  planul de cariera si sa isi atinga obiectivele profesionale.

O alta caracteristica importanta a programului este flexibilitatea sa. Pan –European Executive MBA program devide acum si mai accesibil oamenii de business ocupati care doresc sa combine munca cu studiul, ca student poate alege intre modul de livrare Executive (face-to-face plus 3 calatorii de studiu) sau Executive mode Blended (cursuri online plus 3 calatorii de studiu)., facilitand astfel profesionistilor sa studieze intr-un format care se potriveste cu job-ul si viata personala. Cursurile au loc in limba engleza in sesiuni de 3 zile, care au loc un weekend pe luna (vineri, sambata si duminica). De asemenea studentii pot alege sa partipe la un curs in alt oras unde Exec.MBA este oferit, astfel isi pot largi experienta de studiu si de networking. Programul se finalizeaza in doi ani de zile.

Curricula programului pune accentul pe invatarea experentiala prin proiecte din viata reala, workshop-uri si coaching in cariera, largind aplicabilitatea cunostiintelor si abilitatilor si construieste abilitati strategice de leadership. Participantii MBA se pot specializa in una dintre ariile managementului alegand una dintre cele 6 disponibile: General Management, Marketing, Finance, Logistics and Supply Chain Management, Health Care Management, Human Resource Management.

Programul este unul dintre cele doar 300 programe din lume acreditate de Association of MBAs (AMBA). Este de asemenea acreditat de Chartered Management Institute UK (CMI). In afara de cele 2 diplome, absolventii MBA pot primi o calificare aditionala, Level & Executive Diploma in Strategic Management & Leadership by the CMI.

Pan – European Executive MBA este oferit de CITY College, University of York Europe Campus,  este o entitate integrata a Universitatii York. Este prezenta fizica a Universitatii York in Europa si un hub a intregii Universitati prin care sa se conecteze cu academia, guvern si zona corporate din SE Europe si alte regiuni europene. Reprezinta o institutie cu adevarat internationala cu studenti din peste 60 de tari care invata la campusul principal din Salonic si cele 8 tari din regiune de mai bine de 30 de ani.

Pentru mai multe informatii despre Pan –European Executive MBA oferit de CITY College, University of York Europe Campus in Bucuresti te rog contacteaza

Alina Toader, Country Manager

Website – insert link https://forms.york.citycollege.eu/bucharest-mba/?utm_source=forbes&utm_medium=banner&utm_campaign=mba2021june

Tel: 021.315.27.23

Email: romania@york.citycollege.eu

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii