Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

BBC Earth difuzează un nou documentar despre sarcină și determinarea genetică

BBC Earth difuzează un nou documentar „Nouă luni definitorii” având premiera pe data de 8 octombrie, de la ora 19:50, în care jurnalistul Micheal Mosely spune povestea evenimentelor care se petrec în pântecele mamei în cele nouă luni de sarcină, informează Media Expres.
 aboneaza-te
Noua luni definitorii_2

Seria documentară „Nouă luni definitorii” folosește tehnici de imagistică revoluționară pentru a captura toate etapele dezvoltării umane și urmărește din punct de vedere științific mai multe povești de viață adevărate – de exemplu câțiva copii canadieni al căror viitor a fost făurit în timpul unei violente furtuni de gheață, un model internațional care redefinește frumusețea, cazul Guevedoces din Republica Dominicană, unde copiii sunt fete la naștere dar își schimbă sexul în mod natural la pubertate, devenind băieți, sau cazul unui grup de insulari din Sudul Pacificului care văd lumea în alb-negru.

Seria are trei episoade a câte 50 de minute și este difuzată în fiecare săptămână de la aceeași oră, fiind produsă de BBC împreună cu televiziunea publică americană PBS.

Producătorul seriei este Gideon Bradshaw („Human Universe”, „Inside the Human Body”) și producător executiv Helen Thomas („Stargazing International”, „Generation Earth”).

Noua luni definitorii_01

BBC Worldwide este principala divizie comercială a British Broadcasting Corporation (BBC). Viziunea sa este de a crește brand-urile, publicurile, încasările și reputația BBC în lume. Acest lucru este atins prin investițiile în continut și prin comercializarea și difuzarea acestuia de către BBC la nivel global, în acord cu standardele și valorile BBC. De asemenea, businessul promovează la nivel global creativitatea britanică.

În anul fiscal 2014/2015, BBC Worldwide a generat profituri de 138,6 milioane de lire sterline, vânzări de 1.001,8 milioane și a returnat un număr-record de 226,5 milioane de lire sterline către BBC.

VEZI TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE ÎN URBAN – SEPTEMBRIE 2016

BBC EARTH este o televiziune gestionată comercial și internațional de BBC Worldwide, divizia comercială a BBC. Brand-ul este folosit pentru mai multe platforme de televiziune, evenimente live, în social media, atracții turistice, lansări și proiecții în cinematografe și online pe BBC.com. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii