Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

Banca Transilvania va colabora cu Visa și compania israeliană Personetics, pentru soluții bancare cognitive bazate pe inteligenţă artificială

O vizită de două zile în Israel pe tema inovaţiei în afaceri, găzduită de Visa, a rezultat într-o colaborare între Banca Transilvania și Personetics, a anunțat Visa, cu ocazia lansării Studioului de Inovație Visa din Tel Aviv.

Acest studio este un spațiu de creație comun în care Visa va lucra cu fintech-uri israeliene, pentru a găsi cele mai bune soluții pe care să le integreze în ecosistemul său de plăți.

Compania israeliană Personetics oferă soluții bancare cognitive bazate pe inteligenţă artificială, care permit instituțiilor financiare să furnizeze clienților experiențe personalizate pe toate canalele digitale.

Banca Transilvania este a doua bancă din România, în funcție de active, cu 2,2 milioane de clienți și peste 7.000 de angajați. La finele anului trecut, BT a anunțat că preia Bancpost, a noua bancă, urmând să finalizeze tranzacția până la finele acestui an.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii