Cautare
, Forbes Staff

Bănci |
|

Banca Transilvania încheie un parteneriat cu Simona Halep

Banca Transilvania, cel mai mare grup financiar din România, a semnat recent un parteneriat cu Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din lume, cu scopul de a crește încrederea și optimismul românilor, dar și pentru a susține sportul de masă și pe cel de performanță.
Foto 2

„Ne face placere să vă anunțăm începutul unui parteneriat istoric pentru Banca Transilvania – cel mai mare grup financiar din România -, cu Simona Halep – numarul 1 mondial, un model pentru BT și pentru toți românii. Parteneriatul nostru are la bază valori comune: ambiție, modestie, performanță, sacrificiu și curaj”, au precizat reprezentanții băncii.

Ideea dezvoltării acestui parteneriat a fost favorizată de intenția Băncii Transilvania de a a se implica în promovarea sportului atât la nivel de performanţă, cât şi la nivel de masă.

“Sunt foarte fericită să vă spun despre noul meu parteneriat cu Banca Transilvania. Acesta este mesajul nostru pentru România”, a transmis Simona Halep pe Facebook.

La evenimentul care a marcat startul parteneriatului au participat Simona Halep, Horia Ciorcilă, președintele Consiliului de Administrație al Băncii Transilvania, Omer Tetik, CEO Banca Transilvania, dar și Ion Țiriac.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii