Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

AXN difuzează în premieră serialul „Scorpion”

AXN va difua un nou serial american intitulat „Scorpion”, despre viața unui expert în computere în era terorismului global, premiera sezonului 1 fiind programată pentru 6 noiembrie, la ora 21:05, informează Media Expres.
Scorpion_AXN

Cu Elyes Gabel, Katharine McPhee, Eddie Kaye Thomas în rolurile principale, sezonul 1 al serialului are 22 de episoade și urmărește viața expertului în computere Walter O’Brien, care lucrează pentru Departamentul pentru Securitate Internă al Statelor Unite în cadrul unității speciale Scorpion, o ultimă linie de apărare împotriva amenințărilor din jurul globului.

Serialul a fost difuzat în premieră în SUA de televiziunea CBS din septembrie 2014, în prezent fiind difuzat cel de-al doilea sezon, de 24 de episoade.

Estimările analiștilor privind încasările Star Wars: The Force Awakens

AXN programează de asemenea în noiembrie alte trei seriale în premieră: sezonul 2 din serialul despre justiție „Cum să scapi nepedepsit” / „How to Get Away with Murder”, pe 2 noiembie, de la ora 21:05, sezonul 6 „NCIS L.A.”, pe 4 noiembie, la ora 22:55 și sezonul 2 al serialului polițist polonez „Crimele din Hel” / „Zbrodnia”, pe 28 noiembie, de la ora 10:55.

La rândul său, AXN Black difuzează în noiembrie în premieră sezonul 2 al serialului de crime horror „De la apusul la răsăritul soarelui” / „From Dusk Till Dawn”, cu premiera pe 26 noiembie, de la ora 23:20. Seria are la bază cronica vieții violente a fraților Gecko, doi hoți de bănci din Texas.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii