FacebookTwitterLinkedIn

Ai nevoie de o mașină performantă, pentru călătoriile tale de afaceri, pentru vacanțe sau deplasările prin oraș? Îți prezentăm în continuare serviciile Avis, firma rent a car cu renume internațional și o experiență în domeniu de peste 75 de ani. Alege automobilele preferate din oferta diversă a acestei faimoase companii de închirieri auto. Avis activează în 170 de țări de pe toate continentele și are birouri de preluare în mii de aeroporturi din întreaga lume.

Cum să alegi modelul potrivit de mașină de la Avis

În funcție de scopul călătoriei și numărul de persoane implicate, alege un model de mașină adecvat. De exemplu, pentru o călătorie de afaceri, modelele de lux sunt mai potrivite, oferă confort și stil. În schimb, pentru o vacanță în familie, un model SUV sau minivan este mai practic, pune la dispoziție suficient spațiu pentru bagaje și pasageri. Un alt aspect important este evaluarea bugetului disponibil pentru închirierea mașinii. Avis îți oferă o varietate de modele de mașini la diferite prețuri, astfel încât poți alege cea mai bună variantă. Ai la dispoziție o gamă largă de modele auto accesibile, dar în același timp confortabile și fiabile, care să-ți satisfacă nevoile de călătorie, la un buget flexibil.

Înainte de a face o alegere, este important să verifici caracteristicile mașinii care te interesează. Fiecare model are dotări speciale, cum ar fi navigația GPS, scaune încălzite, transmisie automată sau manuală. Ia în considerare și politica de kilometraj a mașinii. De exemplu, la unele mașini ai kilometraj nelimitat, în timp ce altele au inclus un număr limitat de kilometri în prețul închirierii. Ca să afli informații relevante intră aici pentru închirieri auto de la Avis și citește toate detaliile necesare despre modelele de mașini disponibile.

Ce servicii îți oferă Avis rent a car

Serviciile oferite de Avis pentru închirierile auto sunt variate și adaptate nevoilor clienților. Compania oferă închiriere de mașini pentru perioade scurte sau lungi, astfel încât să alegi opțiunea care ți se potrivește cel mai bine. De asemenea, Avis îți oferă și închiriere one-way, astfel încât să poți prelua mașina dintr-o locație și să o returnezi în alta, pentru flexibilitate maximă în deplasări.

Pentru a asigura o experiență sigură și protejată, Avis îți oferă și servicii de asigurare și protecție în caz de accidente. În prețul de închiriere sunt incluse anumite tipuri de asigurări, precum asigurarea de răspundere civilă și asigurarea de daune cauzate de coliziune. Pentru a oferi o protecție suplimentară, Avis îți pune la dispoziție și opțiuni suplimentare de asigurare, cum ar fi asigurarea de protecție a părților implicate în accident și asigurarea de protecție a obiectelor personale. Procedura de reclamare a daunelor este simplă și eficientă, primești asistență rapid, oriunde te-ai afla.

În cazul unor defecțiuni sau accidente rutiere, Avis oferă servicii de asistență rutieră 24/7. Aceasta înseamnă că poți apela echipa de asistență în orice moment pentru a primi suport și ajutor în rezolvarea problemelor. Avis asigură disponibilitatea acestui serviciu în toate locațiile sale și se asigură că clienții sunt în siguranță și pot continua călătoria fără probleme. Costul acestui serviciu este inclus în prețul de închiriere, oferind astfel o experiență fără griji pentru clienți. Pe lângă serviciile de bază, Avis oferă și servicii extra: închiriere de echipamente suplimentare, precum scaune auto pentru copii sau GPS, care pot fi solicitate în momentul rezervării mașinii. De asemenea, Avis îți pune la dispoziție și servicii de transport de la și către aeroport, ca să ajungi rapid și confortabil la destinație. 

Ce avantaje ai când închiriezi o mașină de la Avis

Închirierea unei mașini de la Avis îți oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de modele și mărci auto, în funcție de preferințe și nevoi. Indiferent că este vorba despre un business trip sau o vacanță în familie, Avis are opțiuni pentru toate tipurile de călătorii. De asemenea, închirierea asigură libertatea de a călători la propriul ritm, fără a depinde de orarele aglomerate ale mijloacelor de transport în comun. Avis îți oferă tarife competitive și diverse oferte promoționale, care pot reduce semnificativ costurile de închiriere. 

Serviciul de asistență Avis intervine rapid în caz de defecțiuni sau probleme, ca să-ți continui călătoria fără griji. De asemenea, Avis îți oferă servicii de asistență rutieră și servicii suplimentare, pentru siguranță și confort pe tot parcursul închirierii. Colaborarea cu Avis Rent a Car are multiple avantaje, cum ar fi flexibilitatea și comoditatea, costurile reduse, suportul tehnic non-stop și beneficiile extra oferite clienților.