Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

„Aventuri în Marea Britanie”, un documentar difuzat în premieră de BBC Earth

Documentarul „Aventuri în Marea Britanie” cu Bear Grylls (foto) va avea premiera în exclusivitate la BBC Earth pe 11 februarie, de la ora 23:50. Producţia îl urmăreşte pe aventurierul Bear Grylls într-o călătorie epică de descoperire a celor mai extreme locuri din Marea Britanie.
Aventuri in Marea Britanie

Noul documentar combină inteligenţa şi profunzimea programelor de istorie naturală cu adrenalina emisiunilor de supravieţuire. Filmul este structurat în trei părţi și ilustrează modul în care Bear analizează istoria oamenilor şi a locurilor pe care le vizitează, adăugând fiecărei povești fapte despre plantele, animalele şi  geologia fiecărui loc.

De la cățăratul pe fața abruptă a masivului Snowdon la explorarea înșelătorului sistem de trei peșteri din Yorkshire și cățăratul pe gheață pe vârful Ben Nevis, Bear Grylls se încumetă la unele dintre cele mai mari provocări pe care le poate oferi natura.

Aventuri in Marea Britanie

Aventurile lui încep în munţii din Snowdonia, North Wales, un peisaj modelat de erupţii vulcanice grandioase. Călătorind spre vest de munţii din Snowdonia, Grylls îşi începe aventura traversând cu şalupa Cardigan Bay, cel mai mare golf din Wales, cu o dimensiune de 80 de kilometri. Bear se află acolo pentru scufundări, un sport periculos şi uneori mortal, unde va plonja 15 metri până la fundul mării în căutarea unui animal de pradă exotic, cunoscut sub numele de creveta mantis.

Acest documentar aduce o abordare nouă asupra serialelor din sălbăticie.

BBC Worldwide este principala divizie comercială a British Broadcasting Corporation (BBC).

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE DOCUMENTARE ÎN IANUARIE 2016!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii