FacebookTwitterLinkedIn

Valentin Anghel, fondatorul AVBS Credit

AVBS Credit previzionează o creştere de 60% a volumului de credite ipotecare intermediate de brokerii francizaţi pe parcursul anului 2022. Potrivit AVBS Credit, creşterea se va situa în jurul valorii de 80 milioane de euro.

„Anul 2022 pare să fie anul de consolidare în piaţa financiar-bancară. Pe de o parte, pentru că românii îşi doresc concretizarea tuturor dorinţelor care ţin de confortul propriu şi al familiei, de la proiecte mari de renovare, achiziţii de imobile şi autoturisme, dar şi efervescenţa pieţei financiar-bancare, începută chiar de la pornirea pandemiei”, spune Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

AVBS Credit estimează pentru 2022 vânzări totale de credite bancare şi non-bancare de peste 100 de milioane de euro, cu peste 50% faţă de anul trecut și cu 150% mai mari decât au fost în anul 2020. Compania estimează să intermedieze credite pentru ccca 1.000 de cetățeni.

Din portofoliul companiei, 75% sunt credite ipotecare, urmate de 12% credite de nevoi personale, 11% credite Noua Casă, iar restul de 2% alte tipuri de credite, printre care și credite pentru persoanele juridice.