FacebookTwitterLinkedIn

InDetail te invită să-ţi hrăneşti pasiunea pentru maşini. Fie că eşti pasionat de detailing, ai un astfel de atelier, lucrezi sau deţii un service sau o spălătorie auto care se ocupă cu retuşuri mai mici sau mai mari, magazinul online indetail.ro îţi oferă produse agreate, utilizate şi recomandate de către unii dintre cei mai mari producători de autoturisme. Iată ce-ți oferă ei:

Consultanţă de specialitate

Indiferent că eşti la început de drum sau ai dobândit deja experienţă în materie de detailing, nu strică niciodată să asculţi părerea unui specialist. InDetail te întâmpină cu soluţii adecvate problemelor tale în formularele de contact de pe propriul site, pe reţelele de social media, e-mail, WhatsApp sau telefonic. 

După studierea situaţiei tale specifice, vei primi consultanţă și o soluţie rapidă, economică și fiabilă. În plus, magazinul online a dezvoltat şi un blog unde încarcă periodic articole care pot răspunde la preocupările tale cu privire la spălarea, întreţinerea şi retuşarea maşinilor în general.

Produse de calitate

În privinţa echipamentelor şi accesoriilor de detailing, InDetail vinde produse de la nume mari de nivel internaţional. Dintre acestea, produsele Koch Chemie au o calitate dovedită de tradiţia de decenii a companiei germane, consacrată datorită tehnologiei prelucrării materiilor prime durabile, cu ingrediente biodegradabile, fără să folosească hidrocarburi periculoase. 

Echipamentele sunt de calitate excepțională, prietenoase cu bugetul tău şi – foarte important – îţi protejează sănătatea în timpul utilizării. Găseşti pe site produse variate, de la aplicatoare, lavete din diverse materiale până la sisteme de dozare şi pulverizare soluții, sau nebulizatoare profesionale la temperatură ridicată pentru eliminarea durabilă a mirosurilor, bacteriilor şi virusurilor din habitaclu.

Promoţii şi fidelizare

Magazinul are în permanenţă oferte speciale pe care le găseşti accesând butonul de Promoţii. Aici găseşti preţul vechi, preţul nou şi cuantumul promoţiei în procente. Poţi urmări periodic ofertele pentru completarea stocului de consumabile pe care le întrebuinţezi în mod curent sau pentru achiziţia unui aparat profesional la un preţ avantajos. 

Pe lângă ofertele speciale disponibile pe site, ai posibilitatea înregistrării unui cont de client. Pe măsură ce începi să comanzi din contul tău, fiecare experienţă pe site va fi din ce în ce mai uşoară. Din contul de client, urmăreşti foarte uşor statusul ultimei comenzi lansate, dar şi istoricul comenzilor tale, pe care le poţi repeta oricând.

Plată în siguranţă

Cel mai important aspect pentru orice magazin online este ca interfaţa de plată să fie una 100% sigură. InDetail foloseşte mobilPay pentru tranzacţiile de pe site și nu solicită și nici nu stochează datele de pe card. Dacă optezi pentru plata în numerar, ai posibilitatea achitării produselor la livrarea comenzii prin curier, după verificarea acestora. Transferul bancar este cea de-a treia opţiune de plată, în baza unei facturi proforme primită electronic pe adresa de mail asociată contului de client.

Livrare rapidă şi sigură

În mai puţin de 24 de ore de la plasarea unei comenzi pe site, produsele vor fi predate firmei de curierat. În cazul în care un produs nu există pe stoc şi trebuie comandat de la furnizori externi, termenul de livrare poate ajunge la 14 zile. Îndată ce comanda a fost plasată curierului, primeşti un număr de AWB şi link către aplicaţiile de tracking ale firmelor de curierat pentru a putea urmări în timp real locaţia produselor tale.

În România, traficul infernal şi starea precară a drumurilor deteriorează în fiecare zi zeci de maşini. Pentru retuşuri şi reparaţii uşoare, tehnica de detailing este suficientă. Alege un furnizor de încredere pentru echipamentele şi produsele necesare şi maşinile care îţi vor trece prin mână vor căpăta strălucirea originală.