FacebookTwitterLinkedIn

Odată cu lansarea noii identități de brand, divizia de transferuri cu șofer a companiei devine Autonom Chauffeur Drive, iar compania Proasistta devine Autonom Road Assistance, alăturându-se astfel celorlalte șase linii de business din portofoliul Autonom: Autonom Rent-a-Car; Autonom Lease; Autonom Equipment Lease; Autonom Chauffeur Drive; Autonom Fleet Management; Autonom AutoRulate.

“Întregul parcurs al Autonom a avut la bază dorința noastră de a fi un model de afaceri autentic, prin ceea ce ne propunem și, mai ales, prin ceea ce facem. Autonom, alături de celelalte firme din grup, se constituie tot mai mult într-un furnizor integrat de servicii de mobilitate. Credem că în piețele în care activăm vor supraviețui, pe termen lung, doar companiile care se adaptează și inovează, creând adevărate ecosisteme. Chiar dacă afacerea noastră crește și devine tot mai complexă, rămâne neschimbat atașamentul nostru față de clienți. Ei, împreună cu colegii noștri, sunt cei care ne motivează să evoluăm în fiecare zi.”, spune Dan Ștefan, co-fondator Autonom.

“Evoluția continuă este în ADN-ul nostru, iar noua identitate este un nou capitol al dezvoltării noastre. Autonomia, dezvoltarea personală, adaptabilitatea rapidă la schimbare și impactul pozitiv în jurul nostru, cei patru piloni care au fost temelia tuturor deciziilor noastre în ultimii 14 ani, rămân valorile după care ne vom ghida în continuare”, adaugă Marius Ștefan, co-fondator Autonom.

Autonom a fost pornită în 2006, în Piatra Neamț și oferă servicii precum: închirieri pe termen scurt și mediu, leasing operațional, transferuri cu șofer, închirierea temporară de flote, servicii de fleet managment, asistență rutieră, servicii de spălătorie auto și închiriere de echipamente.