Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Audiențele site-urilor de știri generale și analize – MARTIE 2018

În topul celor mai urmărite site-uri de știri generale și analize, în luna martie, se află adevarul.ro, stirileprotv.ro și libertatea.ro, conform măsurătorilor noului sistem SATI 2.0 de măsurarea a traficului pe internet, realizat de BRAT.
 aboneaza-te
internet

Site-ul generalist adevărul.ro a avut în martie circa 9,24 milioane de clienți unici, cu 11,1% mai mult decât în februarie.

O creștere asemănătoare (11,4%) a înregistrat și site-ul stirileprotv.ro, având 8,11 milioane de unici.

Pe locul trei în topul „clienților unici” se află libertatea.ro, cu 6,33 milioane de unici, având o creștere de 12,6% față de februarie.

Client unic: browser (identificat prin cookieuri) de pe care vizitatorul a accesat un anumit website, într-o unitate de timp, în acest caz, luna martie.

Printre site-uri care au cunoscut creșteri importante ale numărului de clienți unici se numără: mediafax.ro (38,6%), observator.tv (27,8%), gandul.info (12%) și romaniatv.net (17%).

Afișare: pagină a unui site afișată la solicitarea unui vizitator.

BRAT este organizația industriei de media din România care măsoară audiența presei scrise și a mediului online, auditează tirajele (presa scrisă) și monitorizează investițiile în publicitate (presa scrisă, online, radio și outdoor).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii