Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Energie |
|

Au fost semnate 200.000 contracte de la liberalizarea pieţei de energie electrică

La o lună de la liberalizarea pieţei de energie electrică, peste 200.000 de consumatori au semnat deja contracte, anunţă reprezentanţii Autorităţii Naţionale de Reglementare, informează RADOR.
energie 5341

Competiţia pentru atragerea clienţilor va conduce spre preţuri cât mai corecte şi în beneficiul consumatorilor, dar pune presiune pe furnizori, spune vicepreşedintele ANRE, Zoltán Nagy.

Zoltán Nagy: „Într-o primă fază a liberalizării, cred că pentru fiecare furnizor prima opţiune sau prima dorinţă este să-şi păstreze portofoliul de clienţi, să nu piardă clienţi. Sunt foarte mulţi mici furnizori, foarte, foarte dinamici, foarte flexibili, cu noi metode şi mecanisme de marketing, prin care reuşesc să atragă clienţi, cu noi servicii care pot fi oferite prin aceste oferte. Pentru un furnizor mare, consacrat deja pe piaţă, cel mai mare risc este să înceapă să piardă clienţi. Pentru un furnizor mic, poate sună ciudat, dar este părerea mea personală, cred că cel mai mare risc este să crească prea repede”, conform RADOR.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii